Dag 9 Luxemburg

10 september 2025 - Obereisenbach, Luxemburg

Vanmorgen redelijk wakker geworden na weer een gebroken nacht, ja wat is nieuw he. Had ik plannen om naar een plaats te gaan wat volgens internet dus een Pandora winkeltje zou zijn. Ik werd weer door pracht gebieden heen gereden al had de Nuví een ander idee maar toch. Het resulteerde wegen met smalle wegen erbij dus kon weer smullen van de haarspeldbochten wegen. Wat ik wel merkte en me wat voorzichtiger maakte is dat de wegen nat waren, en de Karl die omstandigheden nog niet zo gewend is. Voelde ik toch hier en daar dat hij enige moeite had, maar dat geeft niet dat maakt dat je gewoon voorzichtiger bent.

Het blijft mooie omgevingen waar je doorheen gaat. Hoe dan ook wordt mijn haarspeldbochtenwerk honger aardig verzadigt.

UIteindelijk gekomen op de pek wat internet zei, dat daar een pandora winkeltje zijn, bleek er geen winkel te zijn balen o

dus. Tja, dan maar via Cleveraux terug. Wat me zeer smalle weggetjes opleverde, en tja ook daar kennen ze werkzaamheden. Reed je een keer verkeerd dan kom je niet goed uit, ja een bouwput, maar dat wilde ik de Karl niet aan doen, de Karl krijgt al heel wat voor zijn kiezen. Nou, waar men denkt dat de Karl een stads auto is, laat ik je vertellen dat de Karl zijn mannetje weet te staan met bergen en haarspeldbochtenwerk, ja haarspeldbochten werk dat scherp naar rechts en om hoog gaat.

Na het debakel van de pandora, meende ik even naar Cleveraux te gaan, en tja kom je daar ook verkeerd terecht door verkeersborden en meteen zit je vast met werkzaamheden. Ik werd het zat, ik dacht ik ga gewoon via Cactus maar naar huis.

Ook dat dus via leuke wegen gedaan en niet altijd heb ik de Nuvï nodig dus. Via een achterdeur dan op de juiste weg te komen. Ben ik bij een woonhuis even gestopt om wat foto's te nemen.

20250909_141421

20250909_141421

Dit geeft zo beetje de dalen weer die we nogal eens zien. Hans lag lekker in het huisje en vindt het prima dat ik er zo nu en dan op uit ga. Maar is blij als ik weer terug ben. Ja, hij is mee ondanks zijn persoonlijke probleem wat op 25 september opgelost zal zijn.

Ik ben thuis gekomen en heb het verslag geschreven van de dag ervoor en mijn werk bij  Your Version even gedaan. En ook even mijn Bijbelschool van VrijZijn gedaan. Nu is er wat meer tijd voor. Ik moet nog een aantal lessen en dan ben ik ook klaar.

Voor Pandora zal ik dan toch eens naar Luxemburg city moeten dat lijkt me wel duidelijk ondertussen, maar ik geniet van de omgeving en de haarspeldbochten werk. Het was wat regenachtig weer en merkte aan de Karl dus toch dat dit wat scheelde dus heb de haarspeldbochten werk wat rustiger aan gereden.

Al met al werd het een leuke rit, waarvan na Marnach een kersje op de taart met nog een haarspeldbochten werk .In Marnach nog even naar Cactus geweest voor een paar dingetjes. En daana thuis gekomen. Daar wat aangelummeld maar kreeg toch even zin om een cache te doen, dat werd de labcache in de buurt. Een aardig rondje, maar het blijkt hier wel dat je het echt letterlijk op moet nemen. Bij het laatste punt kreeg ik maar geen groen licht, maar het antwoord van de eigenaar die snel kwam liet me weten dat mijn woorden wel oke waren maar de plaats hoe je het invoert het hekel punt blijkt te zijn.

UIteindelijk na een poos op zelfs op het sportcomplex te vertoeven waar niemand mij kon helpen, toch zelf de oplossing gevonden te hebben, tja het luistert dus heel nauw hoe je iets invoert. Dat bleek met het laatste punt al helemaal.

Ik moest dus in Parc Hosingen zijn, dat net boven La Sapniiére ligt, maar ja het laatste antwoord werd een crime, maar de eigenaar heeft snel gevonden en heb mijn waypoint kunnen aanmaken. Die ga ik nog zoeken maar de Labcache heb ik toch gewoon te pakken. De bonsus moet ik nog gaan zoeken maar een Luxmburge cachs is al geluk.

20250909_14143720250909_16361320250909_17042320250909_17042320250909_17264220250909_17264220250909_17460620250909_16361320250909_174623

1. Wouter Scholten:
    11 september 2025