Dag 10 Luxemburg
11 september 2025 - Obereisenbach, Luxemburg
Vanochtend werden we wakker met een mistig Hosingen.
Ja voor het prachtige zomerweer moet je niet in Luxemburg zijn maar eerder in Portugal, aangezien dat dit onmogelijk was dit jaar is dit een goed alternatief.
We doen het lekker rustig aan, heb voldoende tijd voor God en dit keer moesten we de Lidl weer eens aandoen.
We hebben gekozen de Lidl in Pommerloch te bezoeken, deze was ook weer groter dan die van Diekirch en kon weer zelfscannen. Zo gedaan, al ging het iets anders dan thuis en vergat per abuis dus mijn fles wijn. Maar dat geeft niet want dat zou ik snel opgelost hebben. We waren weer door prachtige omgevingen gekomen, en deze omgeving had Hans nog niet gezien en ik werd weer getrakteerd op ja ja mijn lievelings haarspeldbochtenwerk. Wat is de omgeving toch weer mooi eigenlijk.
Ik wilde Cleveraux toch nog een kans geven en dit keer was het wel gelukt alleen om eruit te geraken was weer een crime, wat zijn ze hier en daar toch bezig zeg. Het is gewoon genieten zo lange rit en Hans ziet ook meer. Ook hier heeft men last van spitsuren, want op een gegevenmoment wilde we een weg oversteken om terug naar het huisje te gaan maar we kregen maar geen gaatje, het verkeer bleef komen. Een stoplicht zou niet mis zijn zo. Dus gedwongen maar naar rechts gegaan om vervolgens toch weer om te rijden. Hiervoor hadden we een mooie rit gemaakt maar zo is dit minder zeg. Enfin we waren eindelijk dus de goede kant op, en werd het een paar keer lopen van de auto af naar het huisje. Want we hadden wel aardig wat bij ons eigenlijk.
We waren dan lekker thuis en gingen lekker chillen. We hebben nog wat gedronken op het terras, gezellig. Ja een wijntje of twee werd het en voor Hans bier. Het is vakantie dus het kan nu. Thuis drink ik dat enkel in het weekend.
Het is gewoon genieten vandaag, zeker omdat het nu toch wel mooi weer is en lekker buiten toeven is. Met Hans gaat het wel redelijk en geniet dan ook wel van de tochten, al dat omrijden is een wat van mindere orde maar goed. We hebben weinig last van buren, en zorgen er zelf ook voor niet te veel in contact te komen met de overburen die toch lekker samen op weg zijn. Dat zijn geocachers dus dat geeft een lichte band. De labcache moet ik nog afmaken en dat zou leuk zijn.
Het is een vakantie om toch ook tot rust te komen en daar moet ik zelf nog aan wennen, aangezien ik steeds erop uit wil gaan. Maar niet altijd alleen. Toch geniet ik ervan. De Karl doet enorm zijn best, als een stadsautotje staat hij zijn mannetje wel in de bergen, haarspeldbochtenwerk die best stijl zijn maar ook erg scherp.
We komen zelfs in de haarspeldbochten werken, ook wel eens een stoplicht tegen die een werkzaamheid begeleiden, gelukkig hoeven we meestal niet al te lang te wachten.
Ondanks dat het weer maar zo zo is genieten we. Had er rekening mee gehouden met pakken en hebben ook niet te veel zomerkleding mee. We wassen wel wat vaker zelf dat hangt wat af van de toestand van Hans.
Luxemburg is een mooi land, alleen wat verwarrend as je een bepaald winkeltje denkt te vinden maar dan een woonhuis voor je hebt. Dus als ik nog een Pandora iets wil dan moet ik toch weer naar Luxemburg City gaan. Die ligt dichterbij dan dat Goes en Rotterdam is dus dat scheelt wel.
Genieten maar, magnetron maaltijden gegeten, kregen zelfs dat niet op, dus onze eetlust is niet heel erg geweldig maar dat geeft ook niet. Lekker Bondgenoten gekeken, en later wat films van New Faith Network, God is not dead, er zijn er vier van. Dit keer eens wat laat naar bed, maar dat mocht niet baten, ik eindigde dus op de bank.